Van Wezer Elektriciteit BVBA

Kalmthoutsesteenweg 267
B-2910 Essen
Tel. 03 677 06 97
GSM 0474 307 304

Domotica

Het begrip domotica staat voor het automatiseren van zowat alle comfortuitrusting binnen de woning.
Het maakt het wonen aangenamer, comfortabeler, bespaart energie en zorgt voor extra veiligheid bij zowel aan- als afwezigheid.
Deze toepassingen kunnen gaan van het regelen van verlichting en verwarming tot brandalarmering, telefoneren, voordeur automatisch openen,… tot zelfs een volledig computer bestuurd systeem dat zich aanpast aan uw leefritme.

Aangezien de zaakvoerder nog steeds nauwe contacten heeft met zijn vorige werkgever (een gereputeerde domotica firma), zijn we bijzonder goed geplaatst om uw wensen in te vullen met de best passende oplossing.
 

Toekomstmuziek?

Wie een nieuwe woning bouwt maar nog niet helemaal overtuigd is van de voordelen van domotica of er momenteel nog niet de financiële middelen voor kan vrijmaken, kunnen we adviseren bij het treffen van de nodige voorzieningen met het oog op een latere installatie.

Immers, bij een nieuwbouwproject is de kostprijs voor het trekken van extra leidingen nog relatief beperkt. Daarentegen brengen latere wijzigingen altijd hinderlijk kap-en breekwerk met zich mee en gaan daardoor alleen al veel meer kosten.